JAG Suomessa ja muualla

JAG toimii Suomen lisäksi Norjassa ja Ruotsissa. Näissä maissa jäsen voi kääntyä JAGin puoleen henkilökohtaisen avustuksensa järjestämiseksi.

Ensimmäisenä JAG perustettiin Ruotsiin. Sinne JAGin toimintaan tulevat tutustumaan niin aatteelliset yhdistykset kuin poliitikot ja päättäjät eri puolilta maailmaa.

 

JAG – osa eurooppalaista Independent Living-verkostoa (ENIL)

JAG on myös aktiivinen eurooppalaisen ENIL-verkoston jäsen. Lyhenne ENIL muodostuu sanoista European Network on Independent Living. Se on siis eurooppalainen verkosto, jonka muodostavat organisaatiot ja yksittäiset henkilöt, jotka tahtovat edistää jokaisen mahdollisuutta itsenäiseen asumiseen. Lue lisää verkoston englanninkielisiltä verkkosivuilta: www.enil.eu.

 

suomi
Dela |
JAG är en ideell riksförening för personer med flera omfattande funktionsnedsättningar, varav en avser den intellektuella förmågan. JAG arbetar för att medlemmarna ska kunna leva sina liv fullt ut, på sina egna villkor, med bästa möjliga personliga assistans. JAGs assistanskooperativ styrs av medlemmarna och drivs utan vinstintresse.